Secrets of Atlantis

Fullscreen spelen Zet Secrets of Atlantis bij je favorieten!

Bij gokkast Secrets of Atlantis heb je te maken met een videoslot dat helemaal in het teken staat van de oude en onder water verdwenen stad Atlantis. De gokkast heeft 5 rollen en 4 rijen waarop de symbolen tevoorschijn komen. De winnende combinaties vallen niet alleen van links naar rechts maar ook van rechts naar links. Dat zorgt voor extra winkansen op in totaal 40 winlijnen!

Opvallend aan gokkast Secrets of Atlantis zijn de extra features. Deze leveren extra spanning tijdens het spelen op en geven je een grotere kans op winst. Zo is er een Nudge Wild-symbool in de vorm van een zeemeermin. Er hoeft maar een klein gedeelte van deze zeemeermin op de rol zichtbaar te zijn: op zo'n moment klapt de afbeelding uit over de gehele lengte van de rol. Daarnaast is er ook nog de Highlight feature bij videoslot Secrets of Atlantis te vinden: een extraatje dat in principe tijdens elke spin kan verschijnen. Valt dit symbool op de tweede, derde of vierde reel, dan krijg je een automatische respin die voorzien is van een Colossal Symbol. Dat symbool zorgt ervoor dat de reels 2, 3 en 4 helemaal worden opgevuld met één groot symbool.

Niet alleen de graphics en de muziek van gokkast Secrets of Atlantis zijn helemaal in de stijl van de verdwenen onderwaterstad. Ook de symbolen op de rollen ademen aan alle kanten dezelfde sfeer uit. Zo zijn er onder andere zeedieren, een zeemeermin en allerlei parels, juwelen en edelstenen zichtbaar.

Kies ook voor gokkast Secrets of Atlantis van NetEnt als je op een unieke gokkast met interessante features wil gaan spelen.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom