Secrets of Christmas

Fullscreen spelen Zet Secrets of Christmas bij je favorieten!

Uit de stal van leverancier NetEnt: maak kennis met gokkast Secrets of Christmas. Dit videoslot heeft natuurlijk alles met Kerstmis te maken. Begin met spelen en word direct getrakteerd op magische kerstsferen, de Kerstman, cadeautjes en nog veel meer. Dit spel bevat in totaal 5 rollen en 3 rijen waarmee je op 25 lijnen winsten kunt behalen. Het meeste geld valt te verdienen met de Free Spins. De Kerstman zelf staat symbool voor het Wild-teken.

Activeer de Free Spins-modus met drie of meer Scatter-symbolen en kom in de bonusronde terecht. Deze symbolen zien er uit als een bak met speelgoed. Voor je zie je een berg speelgoed bij een open haard liggen waar je vervolgens cadeautjes mag uitzoeken. Elk cadeautje staat voor speciale bonussen zoals veel Free Spins, Multipliers, Wild Symbolen en Wild Reels. Als je je cadeau gekozen hebt, zie je wat je hebt gewonnen en wat de mogelijke andere prijzen waren geweest. Je hoeft daarbij niet te onthouden wat de prijzen per item waren, want de bijbehorende prijzen veranderen elke keer als je weer opnieuw in de bonusronde terechtkomt.

Wil je ook op gokkast Secrets of Christmas spelen met veel features en de mogelijkheid om te profiteren van spannende bonusrondes? Maak dan een keuze uit de verschillende goksites waar je dit spel kunt spelen.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom