Sparks

Fullscreen spelen Zet Sparks bij je favorieten!

Videoslot Sparks is ontwikkeld door softwaremaker Netent. Je kunt er de klok op gelijk zetten dat een gokspel van deze aanbieder een ware sensatie is. Herkenbaar zijn de neongekleurde slotsymbolen (fel roze, groen en blauw) waar Netent ook al bij Neon Staxx gebruik van maakt. De slotsymbolen van Sparks zijn geometrische figuren en bij een grote winst (Big Win) vallen er allerlei sprankelende blauwe figuurtjes naar beneden. Sparks heeft nu eenmaal geweldige graphics en met de goede speelbaarheid van het spel en de extra winkansen is Sparks een populair videoslot.

Bij Sparks speel je op vijf rollen van drie rijen en de winlijnen zijn er maar liefst 20 in totaal. Je bepaalt vooraf hoe je wilt spelen: kies je voor de One Way Win of de Two Way Win? Bij de One Way Win lopen de winlijnen alleen van links naar rechts. Kies je voor de Two Way Win dan heb je ook van rechts naar links kans op winnende combinaties. Dit vergroot je kansen op leuke winstbedragen enorm!

De extra features bij videoslot Sparks zijn een Wild en een Expanding Cloning Wild. De Wild is voor velen niets nieuws en neemt de vorm aan van alle andere symbolen in het spel. Natuurlijk wordt automatisch het symbool met de hoogste winwaarde gekozen. Een Expanding Wild breidt zich ook naar boven of naar onderen op de rol uit maar bij Sparks heb je zelfs te maken met een Expanding Cloning Wild. Hierbij zijn de symbolen links en rechts van de Wild ook nog eens hetzelfde! Hiermee maak je gemakkelijk veel lucratieve combinaties op de winlijnen.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom