Spinata Grande

Fullscreen spelen Zet Spinata Grande bij je favorieten!

Netent Spinata Grande gokkast is een videoslot bol van draaiende piņatas en heeft daarnaast nog allerlei andere feestelijke features in zich. Het spel draait om de voor veel mensen bekende piņata. Voor wie het toch niet (meer) weet: een piņata is een kleurrijke zelfgemaakte bal vol snoep, meestal in de vorm van een dier. Kinderen mogen die vervolgens geblinddoekt en met een lange stok op hun verjaardag kapot slaan. De piņata vindt zijn oorsprong in Mexico en dat is dan ook de reden dat dit spel aan alle kanten de Mexicaanse gezelligheid uitademt.

Spinata Grande heeft 5 rollen, 4 rijen en je maakt met maximaal 40 lijnen veel kans op het verkrijgen van winnende combinaties. Features die zeer interessant zijn bij dit videoslot zijn Colossal Symbols, een mini-slot feature en Colossal Wild in free spins. Ieder symbool heeft tegelijkertijd een Colossal-versie die 2x2 of 3x3 symbolen groot kan zijn. Win je free spins? Ontdek dan hoe de Colossal Wild-symbolen de rollen laten denderen! Bij een Colossal Bonus-symbool verandert het in een mini-slot. Hiermee kun je munten winnen en heb je kans op free spins.

Spinata Grande staat garant voor een spel vol feest, snoep, confetti en piņatas in de vorm van kleurrijke dieren. Bij het activeren van speciale features gebeurt dat met het slaan van een stok: precies zoals dat zou moeten bij een spel dat gaat over piņatas.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom