Spinsane

Fullscreen spelen Zet Spinsane bij je favorieten!

NetEnt staat bij de meeste spelers bekend vanwege de hoge kwaliteit van de spellen die worden uitgebracht. Helaas zijn wij van mening dat die kwaliteit bij gokkast Spinsane (met 5 rollen, 3 rijen en 27 winlijnen) enorm tegenvalt. Wolven voeren de boventoon in dit spel, maar waarom? Het enige dat we kunnen bedenken is dat je insane kunt worden door een wolvenbeet, maar zelfs dat lijkt niet de insteek van het spel te zijn. Opvallend aan het spel zijn verder de vele lege plekken op de rollen. De standaard lage symbolen zie je hier dan ook helemaal niet terug. Behalve de Wild en de Scatter zijn er een wolvenkop, een wolvenklauw en een wolventand als gebruikte symbolen. Heeft zo'n symbool krassen over zich, dan is het een zogeheten supersymbool met een hogere waarde.

Weinig bonusfeatures bij gokkast Spinsane

Speel je graag bonusgames? Dan moet je eigenlijk niet bij gokkast Spinsane zijn. Hier heb je alleen een free spins ronde bij minimaal 5 Scattersymbolen op de rollen. Het levert je 10 free spins op met altijd een Overlay Wild op een van de rollen per spin. Dat is dus een Wild die de complete rol covert. Elke extra Scatter in de free spins ronde zorgt weer voor een extra free spin.

Wat we van gokkast Spinsane vinden

Tja, zo heel enthousiast zijn we dus eigenlijk niet over gokkast Spinsane. Het thema is vaag, de symbolen magertjes en de speelbaarheid is nu niet heel erg spectaculair. Ook zijn er maar weinig extra features te ontdekken bij dit spel. Gelukkig is er ook nog wel wat positiefs op te merken over de gokkast. Zo zijn de pay-outs gemiddeld wat hoger dan bij andere spellen. Daarnaast geldt er een maximale winst van 5000 coins per spin. Het uitbetalingspercentage van gokkast Spinsane bedraagt 96,26% en je kunt per spin minimaal 10 cent en maximaal 500 euro inzetten.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom