Steam Tower

Fullscreen spelen Zet Steam Tower bij je favorieten!

Gokkast Steam Tower is ontwikkeld door NetEnt en staat garant voor een spectaculaire reis. Maak kennis met de zeer originele speluitstraling: het 19e eeuwse Victoriaanse tijdperk gecombineerd met de uitvindingen en ontdekkingen afkomstig uit de industriŽle revolutie. Begin je spannende avontuur door de Steam Tower te gaan beklimmen en red uiteindelijk de prinses van de draak.

Videoslot Steam Tower beschikt over 5 rollen, 3 rijen en 15 winlijnen. De rollen zijn voorzien van Stacked Wilds en free spins en ook de steeds groter wordende multiplier is een interessante feature. Op alle rollen vind je gewone jokers die eruit zien als groene zeshoeken met een haak erin. De Stacked Wild vind je ook terug op elke rol en doet dienst als een extra grote joker die de hele rol kan bedekken. Valt de Stacked Wild in jouw spel dan schakel je direct over naar de belangrijkste feature van Steam Tower: het beklimmen van de toren.

Het klimmen doe je met behulp van free spins, waarbij de multiplier ervoor kan zorgen dat het klimmen naar de bovenste verdieping nog eens extra wordt versneld. Onderin (direct onder de gokkast-symbolen) zie je duidelijk op welke verdieping je je bevindt en hoe hoog je multiplier op dat moment is. Heb je de bovenste verdieping bereikt? Dan ontvang je een flinke bonus voor het bereiken van de bovenste verdieping; te weten 1000 munten. Oh, en tegelijkertijd heb je natuurlijk ook de prinses nog even van de draak bevrijd!

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom