Strolling Staxx

Fullscreen spelen Zet Strolling Staxx bij je favorieten!

Als je een liefhebber van fruitautomaten bent dan kun je je hart ophalen bij gokkast Strolling Staxx: een exclusief spel van NetEnt. Dit videoslot heeft 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen. De symbolen staan voornamelijk in het teken van fruit en zijn kubusvormig. De minimale inzet voor elke spin bedraagt 10 cent en de maximale inzet is 200 euro per spin. Gokkast Strolling Staxx is op elk device speelbaar: zowel op je computer als op je tablet en smartphone.

Zo werkt gokkast Strolling Staxx

De meeste spelers vinden de Strolling Staxx re-spin een erg leuke feature bij deze gokkast. Als dat plaatsvindt, schuiven stapels van verbonden symbolen 1 plaats naar links als er een re-spin is. Je krijgt pas een re-spin als je op 1 reel allemaal dezelfde symbolen hebt weten te draaien. Er zijn hier ook Colossal Symbols. Dat houdt in dat er bij een spin in plaats van 1 vakje plotseling 9 vakjes hetzelfde symbool worden (3x3 dus). Je hebt daar meer kans op als je kiest om je inzet te vermenigvuldigen met 1,5. Je speelt dan namelijk met de Bonus Bet & Extra Chance feature om zulke 3x3 Colossal symbolen te verkrijgen. De letter W is in dit spel overigens het Wild-symbool en die kan gestapeld en als Colossal-symbool verschijnen.

Strolling Staxx: geen bonusgames

Vind je het leuk om op een kast te spelen waar ook extra games (naast het basisspel) aan verbonden zijn? Zoek dan even verder want helaas is zoiets bij gokkast Strolling Staxx niet aanwezig. Het belangrijkste extraatje is hier toch wel de opschuivende symbolen tijdens de re-spins. Tot slot nog wel belangrijk om even te vermelden: de variantie van deze kast wordt ingeschaald op gemiddeld.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom