Super Striker

Fullscreen spelen Zet Super Striker bij je favorieten!

Sluit je aan bij de brullende menigte in het stadion voor een opwindende rollenwedstrijd op de Super Striker gokkast van NetEnt. Super Striker draait om de populairste sport ter wereld en maakt deel uit van een golf van games die in het teken staan van voetbal (ook al is het EK met een jaartje uitgesteld nu). De Zweedse studio koos voor een 3×3-formaat van de rollen, met een bonusronde met vijf niveaus en progressieve vermenigvuldigers en een extra (sport)weddenschap. Bij Super Striker worden winsten toegekend wanneer drie overeenkomende symbolen op een lijn landen, beginnend vanaf links. Je kunt op desktop of mobiel inzetten plaatsen van 0,10 tot 75 aan credits per draai. Het spel heeft een gemiddelde tot hoge volatiliteit met een basis RTP van 96,06%. Het activeren van de Bet Slip zal deze verhogen tot een bereik tussen 96,06 en 96,93% op basis van de gekozen zijweddenschap.

Thema van Super Striker

De beelden laten er geen twijfel over bestaan waar deze slotcreatie over gaat. Gelegen in het midden van een voetbalstadion, voel je je als een deel van het publiek dat naar een transparante rollenset gevuld met symbolen die typisch zijn voor de voetbalsport. Het wedformulier voor het zijspel wordt rechts geplaatst en een klik erop zal de mogelijke extra weddenschappen tonen. De uitbetalingssymbolen zijn allemaal voetbalgerelateerd, beginnend aan de lage kant met enkele, dubbele en drievoudige GOAL !!! symbolen. Een troostbetaling van 0,6x je inzet wordt toegekend voor elke combinatie van de drie, terwijl ze op zichzelf 1x tot 3x je inzet opleveren. Op het middelste niveau zijn een paar rode en gouden schoenen. De laatste betaalt 6x je inzet voor een three of a kind. Het topsymbool is de superspits. Draai drie feestende of gouden superaanvallers op een lijn om respectievelijk 15x en 100x je inzet te winnen. De game heeft overigens geen wild-symbool, terwijl een voetbal en een gouden scatter de hoofdfuncties activeren.

De extra features en mogelijkheden bij Super Striker

Wat je bij dit spel vaak in spanning gaat houden is de Golden Scatter. Er kan er maar één op een draai landen en wanneer dat het geval is, zal het een muntwinst ter waarde van 10x of 20x je totale inzet onthullen. Heb je drie van deze of een mix van scatters dan wordt de gratis spins functie geactiveerd. Het uitzicht verandert met alleen Golden Scatters op de rollen. De drie van spin die het triggerde worden op hun plaats vergrendeld terwijl drie gratis spins worden toegekend om meer moois te laten landen. Elke keer als er weer een valt word de teller weer gereset naar drie. Het proces gaat door totdat je ronddraait of alle negen posities zijn gevuld met gouden voetballen. Elk toont een inzetvermenigvuldiger tussen 1x en 50x je totale inzet die aan het einde van het level wordt toegevoegd. Het vullen van het grid brengt je naar het volgende niveau waar hetzelfde mechanisme opnieuw wordt gespeeld, alleen dat deze keer een winstvermenigvuldiger van x2 wordt geactiveerd. Bij alle landingen op het grid worden de weergegeven inzetvermenigvuldigers verdubbeld. Het bonusspel heeft in totaal vijf niveaus, waarbij de vermenigvuldiger met elk x1 toeneemt en x5 bereikt op het laatste niveau. De ronde eindigt als je geen spins meer hebt of nadat je level vijf hebt voltooid.

Om de Bet Slip te activeren, klik je gewoon op het pictogram rechts van de rollen om een eigen zijweddenschap te creëren. Eerst moet je een van de acht reguliere symbolen selecteren om te verzamelen, gevolgd door het aantal symbolen dat je voorspelt dat op de rollen zal verschijnen in een bepaald aantal spins, bijvoorbeeld 50 aanvallers in 25 spins. Hoe hoger het aantal te verzamelen symbolen, hoe hoger het rendement, maar ook hoe kleiner de kans op het winnen van de weddenschap. De potentiële winst van een weddenschap wordt weergegeven als een inzetvermenigvuldiger.

Is Super Striker van NetEnt leuk om te spelen?

In eerste instantie waren we niet zo opgewonden om dit spel van NetEnt te gaan spelen. Maar het trok toch onze aandacht door de zijweddenschap. Het bonusspel bleek ook echt wel beter dan verwacht niveau drie kwam regelmatig voor tijdens het spelen. Heel eerlijk gezegd, niveau vijf hebben we nog niet gezien. Maar over het algemeen moeten we toegeven dat Super Striker gokkast van NetEnt best aardig is om te spelen.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom