Swipe and Roll

Fullscreen spelen Zet Swipe and Roll bij je favorieten!

Ken je gokkast Swipe and Roll al? Het is een retro videoslot van NetEnt met 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Of je nu met groot of met klein geld wil spelen: inzetten is mogelijk vanaf 20 cent tot maximaal honderd euro per spin. De symbolen op deze gokkast zijn de Q, K en A en daarnaast nog een sinaasappel, een pruim, een watermeloen en een diamant. Ook is er nog een bel, maar die doet dienst als scatter-symbool.

Voor muziek en graphics hoef je gokkast Swipe and Roll niet te spelen. Voor de extra features en de winmogelijkheden daarentegen… Er zijn zowel een reguliere Wild als een x3 Wild. Heb je de mazzel dat je drie x3 Wild-symbolen op de rollen draait, dan wordt alles wat je wint met x27 vermenigvuldigd! Bovendien krijg je bij drie Wilds in één spin ook nog eens een gratis re-spin.

Soms verschijnt volledig willekeurig op de rollen de Coin Wheel Feature waarmee je een geldprijs, een scatter of een pijl-symbool kan winnen. De bonusronde wordt geactiveerd bij drie bel-scatters in het reguliere spel. Door het doen van drie swipes kun je dan nog een heleboel extra munten verdienen. Of extra swipes omhoog en omlaag krijgen, zodat daardoor nog meer munten geselecteerd worden voor je winst.

Ga ook gokkast Swipe and Roll spelen als je op zoek bent naar een niet al te ingewikkelde kast waar je dankzij extra features toch veel euro's mee kan winnen.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom