Temple of Nudges

Fullscreen spelen Zet Temple of Nudges bij je favorieten!

Gokkast Temple of Nudges is een exclusief NetEnt spel met 5 rollen, 3 rijen en 243 winlijnen. Het draait hier grotendeels om de nudges en re-spins, want eerlijk gezegd is deze kast betrekkelijk eenvoudig van opzet. Je kunt bijvoorbeeld niet profiteren van extra features of bonusgames want die zijn niet te vinden in dit spel. Gelukkig maken de 243 winlijnen, de stacked symbolen en de nudges en re-spins die vaak verschijnen veel goed. Daardoor kun je met één inzet toch aardige winsten behalen.

Veel maar kleinere winsten bij gokkast Temple of Nudges

Gokkast Temple of Nudges zet in dit spel de oude Amerikaanse beschavingen centraal. Je ziet als je gaat spelen een stenen tempel, slangen en als de rollen draaien hoor je het geluid van de jungle. Wat opvalt is dat de waarde van de symbolen erg laag is. Het zijn een soort in steen gebeeldhouwde symbolen in de vorm van tempels, vogels, zonnen, slangen, apen, luiaards, miereneters en jaguars. De jaguar is het hoogst in waarde, maar zelfs bij een complete winlijn met 5 symbolen wordt aan je toch maar 0,36 keer je inzet uitbetaald.

Gokkast Temple of Nudges zonder bonusfeatures

Er zijn hier dus geen scatter-symbolen, wilds of extra features en bonusgames te vinden. Het draait allemaal om de nudge feature in combinatie met de re-spins en het feit dat de symbolen stacked zijn. Heb je een combinatie van minimaal drie symbolen op een winlijn? Dan vindt er een soort kettingreactie plaats en vallen de symbolen 1 rij naar beneden. Heb je nog een keer kans op een mooie winst. En dat kan uiteindelijk toch wel oplopen als je geluk hebt.

Temple of Nudges: iets voor jou?

Speel je gokkasten omdat je de rollen wilt zien draaien en winst op winlijnen wil krijgen? Dan is gokkast Temple of Nudges echt iets voor jou! Ben je een liefhebber van bonusgames en extra features bij een gokkast? Dan zul je een andere gokkast moeten gaan zoeken want dat is bij dit videoslot allemaal niet aanwezig.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom