The Invisible Man

Fullscreen spelen Zet The Invisible Man bij je favorieten!

The invisible man gokkast is een videoslot van Netent die tot stand gekomen is in samenwerking met Universal Studio's. Het verhaal van het spel is bekend van de gelijknamige film uit 1933. Het verhaal gaat over de onzichtbare man die achterna gezeten wordt door de politie, dit thema is op deze gokkast toegepast in verschillende features zoals Walking wilds!

Op deze gokkast tellen alle winsten van links naar rechts, en van rechts naar links, dit heet win both ways. Walking wilds activeren respins, tijdens respins verplaatsen de wilds zich horizontaal van links naar rechts, en van rechts naar links over de rollen, wanneer een wildsymbool van de onzichtbare man en de politie tegen elkaar aanbotsen op de rollen win je free spins.

Tijdens het free spins bonusspel kun je 2 andere bonusspellen winnen. Griffin's Rage bonus is een pick and click bonusspel waarbij je munten en multipliers moet verzamelen op 3 verschillende locaties.

Police spins worden gespeeld tijdens 3 free spin rondes, daarbij zullen er 5 burning wilds willekeurig op de rollen worden geplaatst wat natuurlijk voor grote winst zal zorgen.

The invisible man is één van de Netent fruitautomaten die gemaakt is naar het verhaal van een bekende film, eerder uitgebrachte gokkasten in samenwerking met Universal Studio's waren o.a. Creature from the Black lagoon en Frankenstein gokkast.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom