The Legend of Shangri-La: Cluster Pays

Fullscreen spelen Zet The Legend of Shangri-La: Cluster Pays
 bij je favorieten!

Bij gokkast The Legend of Shangri-La: Cluster Pays zijn 6 rollen en 5 rijen aanwezig. De winlijnen zijn bij dit spel verdwenen want het Cluster Pays mechanisme zorgt ervoor dat je winsten behaalt als je aan elkaar grenzende symbolen hebt op de rollen. Dat kan links onder in de hoek beginnen of gewoon midden op het symbolenveld. Het thema van gokkast The Legend of Shangri-La heeft alles te maken met het aardse paradijs Shangri-La. Daar kan iedereen zich vrij en zonder problemen voelen. Zweverig? Een beetje, maar het gaat meestal bij het spelen toch vooral om de bonus features.

En die features zijn bij gokkast The Legend of Shangri-La prima aanwezig. Bij de sticky re-spins krijg je als je een bepaalde groep van symbolen hebt gratis re-spins. De gevallen combinatie blijft dan staan en de rollen draaien opnieuw op de vakjes die nog niet dat symbool hadden. Steeds als het juiste symbool valt dat aan een van de andere blijft plakken, krijg je weer een re-spin. Een andere feature is de Random Substitutions (dat zijn symbolen in de vorm van vraagtekens). Deze feature zorgt ervoor dat een vraagteken verandert in het hoogste aangrenzende symbool. Bij de Nudge Reel krijgt een rol nadat deze stilstond nog even een duwtje waardoor hij verspringt en je wel een goede combinatie kunt verkrijgen. Ook is er nog een Free Spins modus. Die wordt geactiveerd als je minimaal drie free spins symbolen op de rollen draait.

Bij gokkast The Legend of Shangri-La besteed je dus aandacht aan het verkrijgen van rust in lichaam en geest. De graphics en muziek dragen daar ook zeer zeker aan bij. Toch is rustig blijven niet altijd makkelijk, zeker niet als je ziet welke winstbedragen je hier kunt behalen.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom