The Phantom's Curse

Fullscreen spelen Zet The Phantom's Curse bij je favorieten!

Gokkast The Phantom's Curse is een NetEnt game die volledig in het teken staat van de musical the Phantom of the Opera. Er zijn in totaal 5 rollen, 4 rijen en maar liefst 40 winlijnen op deze gokkast te vinden. Prachtige muziek uit de musical en geweldige graphics maken het spelen van dit spel zeer interessant. Bovendien kun je zowel van links naar rechts als van rechts naar links een winnende combinatie op de rollen krijgen. Dat betekent dubbele kansen om iets te winnen!

Maar waar het de meeste spelers vooral om gaat bij gokkast The Phantom's Curse zijn de extra features. Zo is er een pick and click feature waar je moet kiezen uit rozen en spiegels zodat je maximaal tot wel 36 keer je inzet kunt verdienen. Ook zijn er gratis sticky re-spins waarvoor je op de rollen de Masked Phantom re-spin feature nodig hebt. Alle Stacked Phantom en Stacked Mask symbolen zijn dan sticky. Met drie scatter-symbolen op de rollen kom je in de free spins modus terecht. De Phantom-symbolen tellen daar als Wilds. Elke keer als je zo'n Wild hebt, wordt er een touw van de kroonluchter doorgesneden. Pas als de kroonluchter valt, is de free spins modus ten einde.

Je begrijpt inmiddels wel dat het bij gokkast The Phantom's Curse vooral gaat om de prachtige muziek, de mooie beelden en natuurlijk de vele extra features. Iedereen beleeft maximaal speelplezier op dit videoslot!

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom