Theme Park

Fullscreen spelen Zet Theme Park bij je favorieten!

Denk je aan gokkast Theme Park, dan denk je aan kermis en pretpark. Dit kleurrijke spel bestaat uit een gokkast met 5 rollen, 3 rijen en maar liefst 50 winlijnen en ook nog eens heel veel bonusgames. Naast de standaard symbolen 10, J, Q, K en A zie je op de rollen ook afbeeldingen van vliegtuigjes, botsauto's en carrouselpaarden.

Het meest opvallend bij gokkast Theme Park zijn de extra features. Wat dacht je bijvoorbeeld van wilds die de gehele rol beslaan (de Stacked Wild substitutions)? En ken je de hijskraantjes op de kermis nog? Ook in deze gokkast is daar aan gedacht. Als het hijskraansymbool op de rollen valt, zal een hijskraan een knuffel met munten voor je omhoog halen. En vergeet natuurlijk ook de vele bonusgames niet. Je komt daar terecht na drie scatters waarmee je de Theme Park Ticket Game kan spelen. Of je moet heel eenvoudig het symbool van het bonuswiel op de rollen krijgen. Hoe meer tickets je verzamelt, hoe meer bonusspellen je kunt spelen. De kop van Jut, blikwerpen en de boksbal: het is allemaal vertegenwoordigd in gokkast Theme Park.

Weer eens wat anders dan een dagje naar een echt pretpark toch? Nu blijf je gewoon lekker thuis, zelfs als het regent, terwijl je toch het plezier van een pretpark kunt meemaken. Inclusief het winnen van munten natuurlijk!

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom