Top Trumps Celebs

Fullscreen spelen Zet Top Trumps Celebs bij je favorieten!

Eurogrand

Top Trumps Celebs gokkast met bekende sterren als Colin Farrell, Johnny Depp, Beyonce en 50 Cent. De symbolen kun je zelf aanpassen in de betaaltabel! Dus speel je liever niet met Sean Connery en wil je liever Britney Spears of Hugh Grant op de gokkast zien dan kun je dat zelf instellen.

In het basisspel leveren symbolen van bekende mensen het meeste op maar om extra grote winsten te maken zijn er twee bonusspellen te winnen.

Red Carpet bonus
Met één bonus symbool op de linker en één op de rechter rol start het Red Carpet bonusspel, dit spel wordt gespeeld in een ander scherm waar je 16 bekende sterren ziet staan, achter elke idool staat een bedrag verscholen en jij mag er 3 omdraaien. Achter een ster kan ook een " extra keuze " zitten.

Gratis speelrondes
Het Top Trumps Celebs icoon is een scatter, waarmee je met 3 of meer in beeld, 10 gratis spelletjes met extra wilds kan spelen. De extra joker vervangt elk ander symbool en vermenigvuldigd een winst met vier! Wanneer je 3 of meer Top Trumps Celebs symbolen in beeld krijgt win je 10 extra draaibeurten.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom