Twin Spin Deluxe

Fullscreen spelen Zet Twin Spin Deluxe bij je favorieten!

Liefhebbers van gokkast Twin Spin opgelet! NetEnt heeft een opvolger ontwikkeld, genaamd gokkast Twin Spin Deluxe. Vergeet bonusgames en extra features en geniet van de hoge winsten die je kan behalen dankzij de Cluster Pays en de Synchronised Reels! Deze gokkast heeft een grid van 5 rollen en 6 rijen. Je kan in 1 spin 100.000 munten winnen als je allemaal dezelfde symbolen van de hoogste waarde op het grid krijgt. Dat is nog eens flink cashen!

De Cluster Pays ken je misschien wel van kasten als Aloha! en Emoji Planet. Een winnende combinatie hoeft nu op de rollen niet per se van links naar rechts te lopen. Zolang de symbolen ergens in het grid maar horizontaal en/of verticaal met elkaar verbonden zijn. Een minimum van 9 symbolen is benodigd om prijs te hebben. Net als bij de normale Twin Spin zijn er hier ook Synchronised Reels aanwezig. Die vergroten natuurlijk de kans op het behalen van een grote groep dezelfde symbolen. Elke spin zijn er minimaal twee en maximaal vijf van deze dezelfde rollen aanwezig.

Gokkast Twin Spin Deluxe moet het dus niet hebben van extra features en bonus games. En dat hoeft ook helemaal niet want de prijzen die je in het reguliere spel kan winnen zijn groot genoeg om interessant te zijn. En het uitbetalingspercentage van 96,61% is ook meer dan prima.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom