Victorious Max

Fullscreen spelen Zet Victorious Max bij je favorieten!

Victorious Max gokkast is een exclusief NetEnt spel en is een verbeterde versie van de al bestaande Victorious gokkast. Door de toevoeging van het woordje Max is het een kast geworden waar grote winsten mee te behalen zijn. Het enige is dat je er soms wat langer op moet wachten, dus je moet wel voldoende speelgeld hebben om het tot aan die grote klapper vol te houden. Net als in het oude spel is hier het thema de Romeinse strijders. Je speelt het op een grid met in totaal 5 rollen, 3 rijen en 243 winmanieren.

Het thema van Victorious Max

De oude Romeinen vormen dus wederom het hoofdthema van deze gokkast. Bij Victorious Max is veel aandacht besteed aan het design van de kast en de gebruikte symbolen. Handig om te weten is dat het Ceasar-symbool, de generaal en de soldaten je de meeste coins opleveren. Daarbij is de gouden arend het Wild-symbool die zelfs in de plaats van een scatter-symbool kan komen.

Free spins bij Victorious Max

Er is helaas maar 1 extra feature aanwezig bij dit spel en dat is de welbekende free spins ronde. De lauwerkrans is het scatter-symbool en bij 3 stuks (wel of niet in combinatie met Wilds) krijg je 15 gratis spins met een multiplier van x6. Dat lees je goed ja, x6! Voor elk extra scatter-symbool komen er overigens nog eens 5 extra spins bij. Je zult begrijpen dat met name in de bonusronde de winsten flink kunnen oplopen.

Ons oordeel over Victorious Max van NetEnt

Je moet over geduld beschikken als je Victorious Max gokkast van NetEnt wilt gaan spelen. Het duurt meestal gewoon even voor de echte klappers gaan vallen. Als je voldoende saldo hebt om in te zetten, is het vaak wel het wachten waard. Wij zijn in elk geval erg te spreken over deze gokkast. We vonden zijn voorganger al prima, maar door de toevoeging van Max aan de naam (met daardoor de kans op enorm hoge uitbetalingen) zijn we het spel nog interessanter gaan vinden.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom