Vikings

Fullscreen spelen Zet Vikings bij je favorieten!

Gokkast Vikings van NetEnt is een videoslot waarop 5 rollen, 3 rijen en 243 winlijnen aanwezig zijn. Het gemiddelde uitbetalingspercentage ligt zo tussen de 96 en 97 procent. De minimale inzet is 20 cent. De maximale winst die je met dit spel per spin kan behalen bedraagt maar liefst 10.000 keer je inzet. Een ideale kast dus voor spelers die houden van gokkasten met een hoge variantie. Je hebt dan misschien iets minder vaak een winst, maar als je iets wint, is het bedrag doorgaans wel hoger dan gemiddeld.

Het thema van gokkast Vikings

Gokkast Vikings van NetEnt is een themagokkast die gebaseerd is op de populaire tv-serie Vikings. Daarin komen de verhalen van de stoere Viking Ragnar Lothbrok elke aflevering aan bod. NetEnt heeft de namen en afbeeldingen gekocht van de hoofdrolspelers zodat je hen terugziet in het spel. Wat direct ook zorgt voor een mooiere aanblik van het gehele spel.

Speciale features bij gokkast Vikings

Natuurlijk is het basisspel bij gokkast Vikings al spannend, maar de kans is groot dat je vooral op zoek bent naar extra features. Dan heb je mazzel want er zijn er hier drie in totaal:

  • Shield Wall. waarbij direct na je spin er geheel willekeurig Vikingschilden over de symbolen op het grid verschijnen. Daardoor veranderen lagere symbolen in hogere symbolen.
  • Raid Free Spins. Je moet dan eerst drie scatter symbolen op de rollen draaien. Het grid vergroot zichzelf dan naar een formaat van 7 bij 5 symbolen en je krijgt maar liefst 7 free spins.
  • Hot Spots. Deze komen alleen tijdens de Raid Free Spins voor. Er verschijnt dan een vierkant in het midden van 9 symbolen groot dat uitgelicht wordt. Bij hoge winsymbolen in het middelste vierkant veranderen lage win symbolen buiten het grid in de hogere symbolen die in het midden opkwamen.

Deze gokkast iets voor jou?

Als liefhebber van de serie Vikings en van gokkasten met een hoge variantie zit je uitermate goed bij gokkast Vikings. Bovendien zijn er allerlei speciale features die het spel meer spanning meegeven en bedraagt de maximale winst die je met 1 spin kan behalen maar liefst 10.000 keer je inzet!

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom