Warlords

Fullscreen spelen Zet Warlords bij je favorieten!

Gokkast Warlords: Crystals of Power is een NetEnt videoslot dat helemaal in het teken staat van een eeuwenoud conflict tussen drie strijders. Deze strijders (of Warlords) zijn genaamd The Priestess, The Barbarian en The Samurai. De gokkast beschikt over 5 rollen en 3 rijen die in totaal voor maar liefst 30 winlijnen zorgen. De extra features die dit videoslot bevat maken dit spel schitterend om te spelen. Wat ook schitterend is: de prachtige intro van gokkast Warlords: Crystals of Power. Maak je klaar voor een filmachtig beeld waar je echt even voor moet gaan zitten.

Edelstenen met magische krachten zorgen voor het tweede gedeelte van de naam van dit spel: Crystals of Power. Ontdek de Wild-features, met afbeeldingen van drie edelstenen, die in dit spel op drie manieren tot uiting komen. Soms verschijnen ze automatisch tijdens het draaien van de rollen. Het kan ook in de vorm van een grote slag met een hamer zijn dat de Wild-feature geactiveerd wordt. Tot slot is er nog een zwaard dat in één keer meerdere Wild-symbolen voor je op laat doemen.

Zie je op de rollen drie of meer Scatter-symbolen? Nu bevind je je in de Battle-mode, waarin de drie Warlords met elkaar het gevecht aangaan. Je krijgt free spins, waarbij de Scatter-symbolen vervolgens ook nog eens met behulp van een dolk in Sticky Wild-symbolen kunnen veranderen. Tijdens de free spins zijn er ook nog Samurai-spins, Barbarian-spins en Priestess-spins te verdienen in de vorm van gratis extra spins en multipliers.

Gokkast Warlords: Crystals of Power van NetEnt is een echte aanrader. Ga met dit spel aan de slag en je zult genieten van de vele mogelijkheden.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom