Wild Bazaar

Fullscreen spelen Zet Wild Bazaar bij je favorieten!

Gokkast Wild Bazaar is een exclusief NetEnt spel met 5 rollen, 4 rijen en 26 winlijnen. De variantie op deze gokkast is gemiddeld en het uitbetalingspercentage bedraagt 96,15%. De mogelijke inzetten lopen van 20 cent tot aan maximaal 400 euro per spin. Benieuwd naar de maximale winst? Die bedraagt 390 keer je inzet. Dat klinkt misschien minder dan je zou willen, maar je hebt er tijdens de free spins rondes wel meer kans op.

Gokkast met een Arabisch thema

Gokkast Wild Bazaar heeft als thema de Arabische of Perzische bazaar: dat is een markt waar je allerlei spulletjes kunt kopen. Alle symbolen in dit spel hebben dan ook een link naar deze markten. Zo zijn er armbanden, broches, edelstenen en nog veel meer. De meest interessante symbolen zijn (qua uitbetaling en de bijbehorende free spins mogelijkheid) de gekleurde schatkistjes.

Wild Bazaar heeft niet voor niets Wild in de naam

Ook al heeft gokkast Wild Bazaar van NetEnt niet echt bonusrondes, toch moet het spel het wel degelijk hebben van leuke extraatjes. Die zijn hier in de vorm van wilds en free spins. Bij minimaal drie schatkistjes van dezelfde kleur op een winlijn, activeer je namelijk de free spins modus.

Free spins op basis van schatkistjes

Je hebt vier verschillende opties om free spins te verkrijgen. Je hebt minimaal drie dezelfde schatkistjes van dezelfde kleur nodig op een winlijn om drie free spins te krijgen. (Bij vier krijg je er uiteraard ook vier en bij vijf zelfs vijf)

  • Rode schatkistjes? Dan activeer je de stacked wilds. Een wild verschijnt dan stacked (ofwel gestapeld) op de rollen.
  • Groen zorgt voor een colossal wild tijdens de free spins. Elk wild symbool is dan 2x2 groot. Ofwel vier wilds in een vierkantje naast elkaar.
  • Bij roze schatkistjes krijg je linked wilds. Verschijnen er links en rechts op het grid een wild symbool, dan veranderen de symbolen die daartussen liggen ook in wilds.
  • Blauwe schatkisten zorgen voor een multiplier van x2. Alle winsten worden dan verdubbeld.

Wat leuk is aan deze feature is dat je ook meerdere gekleurde opties tegelijk kan hebben. Dus stacked wilds en colossal wilds bijvoorbeeld. En dat als je tijdens de free spins weer rijen van schatkistjes op de winlijnen hebt, die weer bij je huidige aantal worden opgeteld. Dat zorgt voor veel speelplezier tijdens de free spins modus.

Gokkast Wild Bazaar: iets voor jou?

Zoek je flitsende graphics en extra bonusrondes? Dan is gokkast Wild Bazaar waarschijnlijk niet geschikt voor jou om te spelen. Toch is het in onze ogen een prima kast, zeker als je kijkt naar de free spins mogelijkheden met wilds. En wat ook nog wel leuk om te melden is, is dat NetEnt een nieuwe optie aan het spel heeft toegevoegd. Je moet voortaan de Max Bet knop namelijk twee keer indrukken alvorens je met maximale inzetten gaat spelen. Zo voorkom je dat je per ongeluk ineens maximaal inzet terwijl dat helemaal niet de bedoeling was.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom