Wild Worlds

Fullscreen spelen Zet Wild Worlds bij je favorieten!

Gokkast Wild Worlds is een exclusief NetEnt spel en heeft een grid van in totaal 5x5 symbolen. Die symbolen komen als een Avalanche elke spin het speelveld in gevallen. Je vecht als sci-fi superheld tegen monsters bij deze gokkast om op die manier de wereld te redden. Je kunt per spin minimaal 20 cent inzetten en de maximale inzet bedraagt 400 euro per spin. Tel daar nog het uitbetalingspercentage van 96,47% bij op en zonder te spelen is dit op het oog al een toffe kast.

Zo speel je gokkast Wild Worlds

Gokkast Wild Worlds heeft een soort van felgekleurde edelstenen (groen, roze en blauw) als symbolen. Je vindt in het spel ook nog Wild-symbolen en scatters (die te herkennen zijn aan de letters w en s). Als er drie dezelfde symbolen naast elkaar vallen op een rechte lijn, verdwijnen ze en komen er weer nieuwe symbolen naar beneden. Zo krijg je steeds een kettingreactie waarbij je elke keer kans hebt op nieuwe winsten.

Gokkast Wild Worlds: de extra's

Gokkast Wild Worlds heeft allereerst een Destroy feature. Dat betekent dat als je een prijsloze spin hebt, er plotseling één kleur wordt aangewezen en die specifieke symbolen blijven dan in het grid staan. De rest valt weg en wordt vervangen door nieuwe symbolen (behalve scatter-symbolen). Bij de Hero Wilds feature wordt een medium-win symbool veranderd in een Wild met als gevolg dat ook de aanwezige andere symbolen van datzelfde type in het grid daarin meeveranderen. Speel je graag bonusgames? Bij drie scattersymbolen wordt de free spins mode geactiveerd. Je hebt dan drie levels waarin steeds meer munten te verzamelen zijn. Het lijkt in het begin nog wat ingewikkeld, maar een paar keer spelen opent je al snel de ogen.

Wild Worlds gokkast spelen?

Gokkast Wild Worlds is volgens ons echt een prima kast om op te gaan spelen. Zeker als je graag bonusgames speelt. Misschien wat lastig om te doorgronden in het begin, maar na verloop van tijd wordt het vanzelf duidelijk. Misschien anders eerst even een gratis versie uitproberen?

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom