Witchcraft Academy

Fullscreen spelen Zet Witchcraft Academy bij je favorieten!

Maak kennis met gokkast Witchcraft Academy: daze game is exclusief door NetEnt ontwikkeld en heeft 20 winlijnen, 5 rollen en 4 rijen. Ben je een beetje bekend met Harry Potter? Dan zal deze gokkast je zeer zeker aanspreken. En dan hebben we het nog niet eens over de speelbaarheid en de extra bonus features gehad. Als je speelt, ben je aanwezig in de bibliotheek van de Witchcraft Academy. Er zijn verschillende symbolen: te weten vier edelstenen, twee tovenaars, een heks, een draakje en een uil. Ook zijn er Wild-symbolen die net als de reguliere symbolen vaak stacked op de rollen verschijnen.

De Wildsymbolen vind je overal terug, behalve op de middelste reel. Deze kast moet het vooral ook hebben van de bonus. Zo is er een Elements bonus als je minimaal drie scattersymbolen draait. Je kiest voor Efora de Heks of Earthan de Wizard en per scattersymbool krijg je dan 1 Element shot om in te zetten. Je krijgt dan bijvoorbeeld een coin win, een armour guard (die ontploft en alle aangrenzende symbolen meepakt) of free spins met extra features. Die extra features zijn dan weer een verdubbelaar, 5 extra spins en op de eerste of vijfde reel een stacked wild.

Je komt in de free spins bonusronde via de Elements Bonus. Bij drie scatter symbolen krijg je vijf free spins. Je speelt dan vervolgens verder met alle features die je verdiende bij de Elements Bonus. De maximale opbrengst is dan: een x2 multiplier, Wildsymbolen op reel 1 en 5 en twee keer vijf extra spins.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom