Wolf Cub

Fullscreen spelen Zet Wolf Cub bij je favorieten!

Gokkast Wolf Cub is ontwikkeld door NetEnt en is een videoslot dat geheel in het teken staat van winterse wolven. Er zijn 9 verschillende symbolen die op de rollen kunnen verschijnen, die veelal te maken hebben met het thema winter en wolven. Het symbool waar je de hoogste winst mee kan maken is het schattige witte wolfje maar er zijn ook nog andere dieren die hoge bedragen kunnen opleveren. Het Wild-symbool bestaat uit een voetafdruk van een wolf met daarop de tekst Wild.

Gokkast Wolf Cub moet het echt hebben van de bonus game waar je in terecht komt bij het draaien van minimaal drie scatter-symbolen. Je herkent die symbolen aan een volle maan met daarop niet geheel verrassend het woord scatter. Minimaal drie van deze symbolen op de rollen activeren dus het bonusspel. Dat begint met het nogmaals draaien van de rollen waarna er op elke plek van de rollen een getal verschijnt. Het totaal aantal bepaalt het aantal free spins dat je krijgt. In het bonusspel zijn twee mogelijkheden. Je speelt altijd het basisspel met de free spins, maar er is ook nog een leuk extraatje: de blizzard feature. Je hebt dan een stacked symbool op de eerste rol nodig (dus drie dezelfde symbolen boven elkaar). Daarnaast moet je op een volgende rol (het liefst de laatste) nog zo'n zelfde symbool krijgen. Het zorgt ervoor dat alle symbolen daartussen ook in datzelfde symbool veranderen. Tel uit je winst!

Tot slot zijn de graphics van gokkast Wolf Cub prima verzorgd en het thema is leuk doorgevoerd. Misschien dat sommige spelers het wat kinderachtig vinden overkomen maar de echte actie is dan ook terug te vinden in de bonus game.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom