Arcane Reel Chaos

Fullscreen spelen Zet Arcane Reel Chaos bij je favorieten!

Gokkast Arcane Reel Chaos is een exclusief NetEnt spel met 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Het uitbetalingspercentage bedraagt 96,81% en inzetten kan vanaf 20 cent tot aan 200 euro per spin. Deze gokkast draait om vier superhelden die hun stad willen beschermen tegen het kwaad in de vorm van slechterik Deep Pockets. Psyop, Flare, Zero.x en Chronos zijn de superhelden met elk hun eigen krachten die je kunt gebruiken bij het spelen op deze gokkast.

Veel extra features in het basisspel

Op gokkast Arcane Reel Chaos zitten diverse extra features. De superhelden helpen je tijdens het gokken met hun superkrachten:

  • Zero.x zorgt voor 3 tot 5 Overlay Wilds.
  • Psyop levert Stacked Wilds wat resulteert in 2 of 3 volledig gevulde rollen met Wilds.
  • Chrone geeft je Respins maar die kun je alleen na een spin zonder winst krijgen. De rollen blijven dan draaien totdat je wel een winnende combinatie hebt. Bij elke respin loopt de multiplier meter op met x1 tot een maximum van x10.
  • Flare heeft ook een Multiplier waardoor je winsten met x3, x4 of x5 worden vermenigvuldigd.

Free spins bonus

Er is ook nog een bonusspel bij gokkast Arcane Reel Chaos. Als je drie scattersymbolen op de rollen 1, 3 en 5 draait, wordt de Free Spins bonus geactiveerd. Je vecht hier tegen de slechterik Deep Pockets in 4 levels:

  • In level 1 heeft de schurk 2 health points en is er een x1 multiplier.
  • In level 2 heeft de schurk 4 health points en is er een x2 multiplier.
  • In level 3 heeft de schurk 5 health points en is er een x3 multiplier.
  • In level 4 heeft de schurk 6 health points en is er een x4 multiplier.

Je krijgt een Victory Bonus als je alle levels succesvol doorlopen hebt.

Onze mening over dit spel

Gokkast Arcane Reel Chaos is echt een mooi spel over vier superhelden en een slechterik. Het spel ziet er strak uit en er zijn leuke extra's te verdienen (en dus ook mooie extra winsten). Deze extra features verschijnen ook best vaak tijdens het spelen en dat maakt deze gokkast nu zo leuk.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom