Berryburst MAX

Fullscreen spelen Zet Berryburst MAX bij je favorieten!

Zoek je naar een gokkast met een hoge variantie? Dan is gokkast Berryburst Max van NetEnt wellicht wat voor je. Dit videoslot biedt 5 rollen en 3 rijen waarbij het systeem van clusterpays wordt gehanteerd bij winsten. De toevoeging van het woord Max in de naam betekent volgens NetEnt dat het een verbeterde versie is van een al bestaande gokkast. Dat is hier dan dus het reguliere Berryburst: de opvolger van het onder veel spelers bekende Starburst. Bij een Max-spel is de variantie op de gokkast hoger dan normaal. Dat betekent minder vaak een winst, maar als je een winst hebt dan is de kans groot dat het een flinke winst is! Echt een kast voor high rollers dus. Het uitbetalingspercentage van gokkast Berryburst Max is 96,23%.

Gokkast Berryburst Max: thema en werking van het spel

Op gokkast Berryburst Max speel je een speciale variant van het reguliere Berryburst. Er zijn geen winlijnen, want de winsten worden behaald door middel van clusterpays. Dat kan dus op elke willekeurige plek op de rollen zijn, zolang de symbolen maar aan elkaar grenzen. Je moet minimaal 5 aangrenzende symbolen draaien om wat te winnen: in dit geval een opbrengst van 1x je inzet. Waaraan je al meteen het verschil met het reguliere Berryburst ziet, want daar was dat maar 0,5 keer je inzet. Bij meer aangrenzende symbolen tijdens een spin, worden je winsten natuurlijk een stuk hoger.

De bonusgames bij Berryburst Max

Jammer genoeg zijn er geen extra bonusgames bij gokkast Berryburst Max. Het enige extraatje zijn dus de respins als je een Wild-symbool draait. De Wild is hier in de vorm van een ijsblokje en maakt gelijk de hele rij Wild. Bij een winnende combinatie (wat meestal wel is als je maar 5 symbolen nodig hebt) blijft de Wild-reel keer staan. Dan maak je dus nog een keer kans op een mooie prijs tijdens de respin.

Gokkast Berryburst Max: wel of niet spelen?

Wil je kans maken op hoge winsten dan is BerryBurst Max een prima kast om op te spelen. Dat komt door de hogere variantie dan normaal. Liefhebbers van bonusgames en extraatjes kunnen beter een andere kast kiezen want die hoef je bij deze gokkast niet te verwachten.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom