Berryburst

Fullscreen spelen Zet Berryburst bij je favorieten!

Is het de opvolger of het vrolijke broertje of zusje van Starburst? Een ding is zeker: aan gokkast BerryBURST is veel aandacht besteed tijdens de ontwikkeling. Kijk alleen al maar eens naar de graphics en de leuke muziek. Opvallend is dat je niet te maken hebt met winlijnen maar met geclusterde symbolen. Als er minimaal 5 symbolen tegen elkaar op de rollen verschijnen, heb je prijs. Verder zijn er bij gokkast BerryBURST nog leuke extra's zoals Wild substitutions, expanding Wilds en respins. Qua symbolen zie je vooral smakelijke en kleurrijke fruitsoorten. De framboos is hier het symbool met de hoogste waarde maar dat was ook wel te verwachten van een gokkast die BerryBURST heet.

Wil je weten wat de maximale winst van 1 spin is? Draai je een compleet scherm met raspberry-symbolen of Wild-symbolen (dat zijn dan 15 symbolen) ontvang je 250 keer je inzet. Bij een of meer exanding Wilds heb je ook nog een respin tegoed zodat je winst verdubbeld kan worden tot 500 keer je inzet. De minimum inzet bedraagt 10 cent, de maximum inzet is tweehonderd euro. Je kan dit exclusieve spel spelen via alle beschikbare operating systems op je desktop, je mobiel en je tablet.

Wat wel een beetje jammer is bij gokkast BerryBURST is dat je geen bonusgames kunt spelen. Als je daar een liefhebber van bent, kun je beter een ander soort gokkast kiezen. Houd je juist van snelle spins waar je direct ziet wat je gewonnen hebt? Dan zit je hier helemaal goed. Het uitbetalingspercentage van gokkast BerryBURST is overigens 96,56%.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom