Double Stacks

Fullscreen spelen Zet Double Stacks bij je favorieten!

Fruit, diamanten, zevens, bellen en bar-symbolen: dat is wat je ziet als je gokkast Double Stacks van NetEnt gaat spelen. Er zijn 5 rollen, 3 rijen en het aantal winlijnen op deze kast bedraagt 10 stuks. Als je van Dazzle me en Twin Spin houdt, dan zal deze kast je ook zeker aanspreken aangezien hij wordt gezien als een combinatie van deze twee. Het uitbetalingspercentage is op deze kast 96,1% en de minimale inzet is 10 cent en de maximale inzet is 200 euro (per spin). De diamant is het symbool met de meeste waarde en bij een volledig grid dat gevuld is met deze symbolen (of Wilds natuurlijk) win je de hoogste prijs van 1.000 munten.

De werking en het thema van gokkast Double Stacks

Bij gokkast Double Stacks krijg je echt het gevoel op een retro gokkast te spelen die voorzien is van een modern jasje. Verwacht geen technische hoogstandjes maar gewoon een basic kast die het echt moet hebben van de Wilds, Scatters en Stacked symbolen. Als thema zou je hier fruit kunnen noemen maar fruitautomaat is dan eigenlijk een nog betere benaming. Dat heeft te maken met de andere gokkastsymbolen die het spel heeft.

Geen bonusgames bij gokkast Double Stacks

Jammer maar helaas: er zijn geen bonusspellen bij gokkast Double Stacks. Tenminste, je komt niet in andere werelden of spellen terecht als je een bonus behaalt. Wel is het zo dat je free spins kan krijgen met Stacked Wilds als je minimaal drie Scatter-symbolen op de rollen krijgt. Dat zorgt direct voor vijf free spins En als er in die ronde nog meer scatter-symbolen vallen, dan worden die ook nog eens als extra spin aan je totaal toegevoegd. Zo kunnen de winsten hier hoog oplopen.

Gokkast Double Stacks: iets voor jou?

Sommige spelers vinden gokkast Double Stacks geweldig, anderen hebben liever een kast waar net iets meer gebeurt. Het is maar net waar je eigen voorkeur ligt. Wil je kans maken op hoge winsten bij een rechttoe rechtaan gokkast, dan zit je hier prima op je plek.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom