Mercy of the Gods

Fullscreen spelen Zet Mercy of the Gods bij je favorieten!

Mercy of the Gods gokkast is ontwikkeld door NetEnt, heeft een progressieve jackpot en is gebaseerd op de wellicht bij je bekende gokkast Divine Fortune. Het thema is vooral Egypte, met daarbij onderzoekers en mythologische tekens. Je kunt prijzen pakken op in totaal 20 winlijnen, die verdeeld liggen over een grid dat bestaat uit 5 rollen en 3 rijen. De variantie van Mercy of the Gods gokkast is gemiddeld; het uitbetalingspercentage bedraagt 96,64%.

Thema

Zoals gezegd is het thema van Mercy of the Gods gokkast Egypte, inclusief onderzoekers en archeologen. De gebruikte symbolen zijn allereerst de plaatjes van kaarten ofwel de 10, J, Q, K en A. Er zijn ook hoger uitbetalende afbeeldingen, zoals bijvoorbeeld de onderzoekster waarmee de hoogste winst te behalen is.

Bonusspel en jackpots

Ontdek de extra features van Mercy of the Gods gokkast zoals de Wilds, Scatters en het jackpotspel. De Wild-symbolen doen niet alleen dienst als jokers, ze zorgen ook voor een gratis respin. Bij elke respin zakt de Wild een plekje naar beneden (totdat deze helemaal uit beeld is). De Wilds zijn soms ook uitklapbaar (als ze naast elkaar vallen) waarna ze de complete rol van onder tot boven bedekken. Met 3 of meer scattersymbolen krijg je free spins: 5, 8 of 12 stuks. Tijdens die free spins klapt een gevallen Wild altijd uit over de complete rol. Wil je het jackpotspel spelen? Dan heb je 3 of meer munten nodig in het basisspel. Die komen vervolgens op lege rollen terecht en je krijgt 3 spins. Steeds als er een munt in het grid valt, begint de teller weer bij 3. Heb je alle rijen met munten gevuld dan win je de Mega Jackpot!

Conclusie over Mercy of the Gods van NetEnt

Mercy of the Gods gokkast is een schitterend spel en dat zie je niet vaak bij een jackpotslot. Je gaat vast veel speelplezier aan deze gokkast beleven. De mogelijkheid om de Mega Jackpot te winnen is natuurlijk leuk, maar laat dat niet je insteek zijn om dit spel te spelen. Zo heel vaak valt die natuurlijk niet, maar de twee kleinere jackpots zijn ook nog altijd leuk om te winnen.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom