Turn Your Fortune

Fullscreen spelen Zet Turn Your Fortune bij je favorieten!

We hebben gokkast Turn Your Fortune van NetEnt goed bekeken en dit zijn onze bevindingen. Deze gokkast heeft een grid van 5x4. De maximale winst per inzet bedraagt maar liefst 2000 munten. Het spel moet het niet van de originaliteit, graphics, en mooie kleuren hebben in het bassispel. Toch zijn we wel benieuwd naar de grote gouden cilinder links in beeld. Interessant genoeg in elk geval om deze kast verder te bekijken.

Het thema van gokkast Turn Your Fortune

Gokkast Turn Your Fortune heeft als thema geluk en hoe je dat naar je hand kan zetten. Als hulpmiddel heb je daar in het spel een gouden sleutel voor. Daarmee klim je eenvoudig een trapje hoger op de goudkleurige cilinder waarop hoger wordende getallen staan. De symbolen op het grid zijn de standaard 10, J, Q, K en A en daarnaast nog edelstenen met daarin een dier die hogere winsten op kunnen leveren.

Gokkast Turn Your Fortune: bonusgames en extra features

Wat hier vooral interessant is zijn de extra features: te weten de re-spins feature en free spins feature. Bij de Fortune re-spins feature moet je in het basisspel 2 scattersymbolen op de rollen 1, 3 en 5 krijgen. Dan wordt links de gouden cilinder geactiveerd. Kom hogerop via vijf niveaus van munten en vul de Fortune Wins meter. Dat doe je met het symbool op het grid dat geselecteerd werd aan het begin van de feature. Je moet er 5 krijgen om een niveau omhoog te gaan. Om de Free spins feature te activeren heb je geen 2 maar 3 scattersymbolen nodig. Je krijgt dan een bonuswiel met 3 schijven: die bepalen het aantal free spins, het benodigde symbool en je startniveau op de gouden cilinder. Je hebt wel 20 symbolen nodig voor een hoger niveau. Vandaar dat er ook een +10 collectable symbool kan vallen op reel 2. Daarmee worden 10 stuks direct aan je meter toegevoegd.

Gokkast Turn Your Fortune: iets voor jou?

Natuurlijk is de ervaring van een gokkast voor iedereen anders. Wij vonden het allereerste begin niet zo spannend maar de extra features maakten vervolgens veel goed. Houd je ook van scatters en free spins? Dan is deze kast wellicht een goede speelmogelijkheid voor je. Probeer het ook uit en je weet het!

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom