Wild-O-Tron 3000

Fullscreen spelen Zet Wild-O-Tron 3000 bij je favorieten!

Ben je op zoek naar een gokkast met spectaculaire features en allerlei bonusgames? Dan moet je niet bij gokkast Wild-O-Tron 3000 zijn. Deze redelijk basic gokkast richt zich vooral op het maken van spins. De graphics en geluiden zijn verder best mooi hoor, maar qua spektakel en extra's behoort deze kast toch wel tussen de minder spannende kasten. De gebruikte symbolen van deze gokkast zijn nu eens niet de symbolen van de hoogste speelkaarten, maar wel zeven gekleurde robots (die allemaal stacked zijn). Ook is er een Wild-symbool in de vorm van de letter W.

Onderdelen gokkast Wild-O-Tron 3000

Op gokkast Wild-O-Tron 3000 van NetEnt speel je met 5 rollen, 3 rijen en zijn er 20 winlijnen. Het uitbetalingspercentage bedraagt 96,01% en de variantie wordt ingeschat op redelijk laag binnen het middensegment. Een inzet per spin bedraagt minimaal 20 cent en maximaal 200 euro. Als maximale winst (dan heb je 5 Wild-symbolen op 1 winlijn) geldt 500 keer je inzet. En bij een compleet gevuld grid met Wilds win je maar liefst 10.000 keer je inzet (20 winlijnen maal 500).

Wild-O-Tron 3000: de Wild-O-Tron feature

Toch is er nog wel een mini extra feature bij gokkast Wild-O-Tron 3000. Die zit dan wel in het basisspel en wordt geactiveerd door de machine die rechts naast het grid staat. Bereid je voor op veel bliksemflitsen en geluiden en ook wel aardig wat tijd (want het duurt nogal even voordat de feature klaar is met pruttelen). De feature zorgt er voor dat er minimaal 1 en maximaal 6 robots getransformeerd worden en dus hoge winsten opleveren.

Moet je gokkast Wild-O-Tron 3000 gaan spelen?

Dat is natuurlijk helemaal aan jou. Als je niet zoekt naar extra's en bonusgames maar wel hoge winsten wil kunnen behalen, dan is deze kast wellicht echt iets voor jou. We zijn zelf gematigd enthousiast over deze gokkast, maar dat komt ook door onze voorliefde voor bonusgames.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom