Wilderland

Fullscreen spelen Zet Wilderland bij je favorieten!

Wilderland gokkast van NetEnt is een videoslot met 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen (gefixeerd) en heeft een lage tot gemiddelde variantie. Een kenmerk dat ons opviel bij deze gokkast is dat de maximale inzet per draai €1.000 is. Dat kan qua winsten dan behoorlijk oplopen, vooral wanneer de jackpot 240x je inzet is (en dus de maximale winst € 240.000 bedraagt). Wilderland gokkast is meteen ook een goed voorbeeld van de grafische talenten van NetEnt. Het zijn fantasie hotslots die een bepaald type speler aanspreken. Daarbij zijn er ook nog in-game bonusrondes, heeft het een Forest Treasure, zijn er Magic Wilds in het spel en is er ook een Free Spins-functie.

Thema van Wilderland

Tijdens het spelen van Wilderland gokkast krijg je te maken met verbluffende graphics, die bestaan uit feeën, magie, elfen, elfenstof, planten, kaartkleuren (harten, klaveren, ruiten en schoppen), een ring, een gloeiende boog, een vos, een vrouwelijke elf, een hanger en een pijl. Het best uitbetalende symbool is de vrouwelijke elf. Bij 5 van deze op een winlijn ontvang je een uitbetaling van 6x je inzet. De kleuren veranderen van groen in de zomer naar bruin in de herfst. Dit voegt nog extra levendigheid en authenticiteit toe aan het spel. Het uitbetalingspercentage van Wilderland gokkast of het gemiddelde rendement voor de spelers bedraagt 96,12%. Verwacht bij dit spel veel winnende spins, maar vaak betreft het dan wel wat lagere uitbetalingen. Gelukkig hebben de bonus features nog wat extra's voor je in petto.

De extra features en mogelijkheden bij Wilderland

Er zijn 5 verschillende wilds bij Wilderland gokkast, waaronder de reguliere wild die in het basisspel verschijnt en tijdens de gratis spins. In het basisspel is de middelste rol gemarkeerd, dit wordt de activeringszone genoemd. Je activeert de Forest Treasure-functie wanneer twee Wilds verschijnen in de activeringszone. Ze fungeren als een van de vier Walking Wilds voor de rest van de functie. Bij elke draai verschuiven de walking Wilds van rechts naar links totdat ze van de rollen vallen. Er zijn vier wilds in deze groep namelijk een scatter walking Wild, een expanding Wild, een 2x Wild en een normale Wild.

Je start de Magic Wild-functie wanneer er geen walking Wilds meer over zijn en wanneer de stapel expanding wilds van de eerste rol valt. De walking Wilds kunnen echter de Magic Wild-functie opnieuw activeren. De stacked Wilds verschijnen weer op rol 5.

Je activeert de Free Spins-functie wanneer je 3 of meer Wild-scatters hebt. Bovendien is op de vijfde rol een Walking Wild-symbool bevestigd aan elke gratis draai. De walking Wild of de 2x walking Wild verschijnt wanneer er nog 3 scatters verschijnen. De activeringszone wordt vervolgens uitgebreid om alle drie de rollen te dekken. De Forest Treasure-functie wordt geactiveerd wanneer 2 aangrenzende Wilds verschijnen. Je kunt ook de Magic Wild-functie activeren wanneer de walking Wild van de eerste rol valt. Het is zeker een interessante Free Spins-functie omdat de Magic Wilds en Forest Treasure bonusronden erop worden toegepast voor de grote overwinningen.

Is Wilderland van NetEnt een aanrader om te gaan spelen?

Bij Wilderland gokkast draait alles om de Wilds. Het is je waarschijnlijk inmiddels opgevallen dat we dat woord in deze review als tig keer genoemd hebben. Ondanks de beste inspanningen van NetEnt met de Wilds en de uitstekende graphics, hebben we het gevoel dat het spel de plot heeft gemist. De maximale inzet per draai is €1.000 en het is een slot met een lage variantie. Het zou een heel ander verhaal zijn geweest als de jackpot 2.400x jouw inzet was in plaats van de schamele 240x die er nu geldt. Precies op dit punt is Wilderland gokkast voor ons tegengevallen.

top
Echt geld winnen?

Kies hier het casino om voor echt geld te spelen.


bottom